Elérhetőségek

Sinergy Fit & Relax Studio

9012 Győr,
Galgóczi Erzsébet u. 20-22.
Telefon: +36303203757

Bemutatkozás

Bemutatkozás

- exkluzív környezet - szakképzett személyzet - teljeskörű alakformáló kezelések - zsírbontás - cellulitkezelés - karcsúsító wrapping - hullámmasszázs terápia - fitnesz és wellness kezelések - fényesztétikai kezelések - végleges szőrtelenítés

Szalonunkat 2007 őszén nyitottuk meg Mediterran Sun Szolárium néven, Győr kertvárosi részében Ménfőcsanakon azzal a céllal, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk vendégeinknek a tökéletes barnaság eléréséhez. Ehhez egy kiváló magyar szolárium gyártó cég, a Black Care Kft. professzionális gépeit választottuk. Szalonunkban vendégeink egy álló infra- és egy fekvő szolárium gép között választhatnak. Nagy figyelmet fordítunk vendégeink egészségére, ezért mindenkit ellátunk a legfontosabb tudnivalókkal és igény esetén egyénre szabott napozási tervet állítunk össze.

Szalonunk kialakításakor legfontosabb szempontként vendégeink tökéletes kényelmét vettük figyelembe. Gondoskodunk róla, hogy vendégeink kellemes hangulatban töltsék el szalonunkban a magukra szánt pár percet és kipihenten, felfrissülve távozzanak tőlünk. Ehhez kényelmes foteleket, újságokat, udvarias, figyelmes, hozzáértő személyzetet biztosítunk.

Különösen nagy figyelmet fordítunk a maximális higiéniára és gépeink műszaki állapotára. Ugyancsak prioritásként kezeljük a szalonunkban dolgozó személyzet képzését, amelyet rendszeresen tréningekkel, tanfolyamokkal frissítünk. A kiváló és állandó minőségű szolgáltatásainkat garantálja a mindig időben elvégzett csőcsere. Gépeink csövei megfelelnek az Európai Unió által meghatározott 0,3 W/m2 szabványnak.

Szalonunk 2010-ben tagja lett a Magyar Szolárium Üzemeltetők Egyesületének. Meggyőződésünk, hogy csak minőségi szolgáltatásokkal biztosíthatjuk vendégeink tökéletes elégedettségét!

Vásárlóink igényeinek minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében döntöttünk úgy, hogy 2011. decemberében egy teljesen új szolgáltatást tettünk elérhetővé szalonunkban ez pedig az alakformálás. Ezt két professzionális testkezelő gép a Melody Ametyst tripoláris/pentapoláris rádiófrekvenciás zsírbontó készülék, valamint az LPG Keymodule 6 vákuummasszázs gép segítségével valósítjuk meg. Speciális készülékeink segítenek karcsúsodni, eltüntetik a narancsbőrt, kezelik a cellulitiszt, halványítják a stirákat, és hatékonyan formálják az alakot a kezelt területeken. Tehát végeredményként nem vesztünk olyan helyről súlyt, ahonnan nem szeretnénk.

2013 szeptemberében gondoltunk egy merészet és átalkítottuk, bővítettük üzletünket és annak szolgáltatáspalettáját is. Az átalakítás egy teljes arculatváltást is hozott magával, így üzletünk Sinergy Fit & Relax Studio néven működik tovább. Szalonunk szolgáltatásainak választékát gazdagítja immár egy gyógymasszőr, csontkovács szenzációs választékkal a hagyományos masszázsoktól egészen a speciális segédanyagok alkalmazásával végzett wellness masszázsokig, valamint a fitnessz szerelmeseinek biztosítunk egy Hypoxi Trainer gépet illetve a Flabélos vibrotrénert, amellyekkel rövid idő alatt lehet komoly eredményeket elérni az alakformálás területén férfiaknak és nőknek egyaránt.

Az egészséges életmód híveiként elkötelezetten segítünk megismerni minden érdeklődőnek azokat a praktikákat, amelyekkel megőrizhetik egészségüket és ezáltal javíthatják életminőségüket. Ennek tükrében kínáljuk szolgáltatásaink között az egyik legmondernebb készülék segítségével történő biorezonanciás dohányzásról leszoktató terápiánkat, amely közel 90 %-os sikeraránnyal képes megszűntetni a nikotin utáni vágyat és segít végleg megszabadulni káros szenvedélyétől.

2014. júniusában új szolgáltatással bővítettük szalonunkat, amely hatékonyan segít a méregtlenítésben, a narancsbőr, az ödéma, vénás elégtelenségek kezelésében és nagy hatékonysággal egészíti ki az egyéb alakformáló kezeléseket fokozva azok eredményességét! Ez a szolgáltatásunk pedig a hullámmasszázs vagy más néven gépi nyirokmaszázs, amelyet a professzionális, orvostechnikai minősítéssel rendelkező Dr. Life hullámmasszázsgéppel végzünk szakképzett személyzettel.

Minden évben igyekszünk a vendégeink igényeihez mérten követni az aktuális trendeket és fejleszteni eszközparkunkat, így 2015. augusztusában elérkezettnek láttuk az időt bővíteni professzionális gépeink körét egy a legújabb generációs kavitációs ultrahang géppel, amely hihetetlen hatékonysággal képes formálni az alakot és lebontani a makacs zsírraktárakat.

Ezt közvetlenül megelőzően a szalon üzletvezetője és egy további munkatársunk  életmódtanácsadó- wellness tréner képesítést szerzett a Fitness Company szervezésében. Szakmai csapatunk pedig további egy fő kozmetikus munkatárssal bővült kielégítve ezzel a legmagasabb igényeket is.
 

Ha szeretnéd jól érezni magad, szeretnél jól kinézni, lefogyni, méregtelenítenirelaxálni, kikapcsolódni – és mindezt jó társaságban, harmonikus környezetben, akkor keresd fel a SINERGY FIT & RELAX STUDIO csapatát! Ajánljuk magunkat tiszta szívből abban az esetben is, ha csak tanácsot szeretnél kérni a barnulás az egészséges életmód és az alakformálás bármely területén!

 

 

Közösségi oldalak:
Megosztás
Sinergy Fit & Relax Studio - Magyar