Elérhetőségek

Sinergy Fit & Relax Studio

9012 Győr,
Galgóczi Erzsébet u. 20-22.

Tel.: +36303203757
Mobil: +36303203757

Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

- családias környezet - szakképzett személyzet - teljeskörű alakformáló kezelések - zsírbontás - cellulitkezelés - karcsúsító wrapping - hullámmasszázs terápia - fitnesz és wellness kezelések 

 

 

Szeretettel köszöntjük a Sinergy Fit & Relax Studio oldalán!

 

Kérjük tekintse meg szalonunk bemutatkozó videóját:


Szolgáltatásainkat IDE kattintva érheti el!

 

Ha szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, szeretnél jól kinézni, karcsúsodni, lefogyni, méregtelenítenirelaxálni, kikapcsolódni – és mindezt jó társaságban, harmonikus környezetben, hozzáértő személyzettel akkor keresd fel a SINERGY FIT & RELAX STUDIO csapatát! Ajánljuk magunkat tiszta szívből abban az esetben is, ha csak tanácsot szeretnél kérni a barnulás az egészséges életmód, a diétás étrend és az alakformálás bármely területén!

Bejelentkezés, érdeklődés: +36303203757


Szalonunk rövid bemutatkozása:

Szalonunkat 2007 őszén nyitottuk meg azzal a céllal, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk vendégeinknek. 

Szalonunk kialakításakor legfontosabb szempontként vendégeink tökéletes kényelmét vettük figyelembe. Gondoskodunk róla, hogy vendégeink kellemes hangulatban töltsék el szalonunkban a magukra szánt pár percet és kipihenten, felfrissülve távozzanak tőlünk. Ehhez kényelmes foteleket, újságokat, udvarias, figyelmes, hozzáértő személyzetet biztosítunk.

Különösen nagy figyelmet fordítunk a maximális higiéniára és gépeink műszaki állapotára. Ugyancsak prioritásként kezeljük a szalonunkban dolgozó személyzet képzését, amelyet rendszeresen tréningekkel, tanfolyamokkal frissítünk

Speciális készülékeink segítenek karcsúsodni, eltüntetik a narancsbőrt, kezelik a cellulitiszt, halványítják a stirákat, és hatékonyan formálják az alakot és célzottan bontják a zsírfelesleget a kezelt területeken. Tehát végeredményként csak onnan fogyunk ahonnan szeretnénk!

A fitnessz szerelmeseinek biztosítunk két Hypoxi Trainer gépet, amely a célzott alakformálás egyik leghatékonyabb eszköze illetve az E-fit (EMS) gép amellyekkel rövid idő alatt lehet komoly eredményeket elérni az alakformálás területén férfiaknak és nőknek egyaránt.

Az egészséges életmód híveiként elkötelezetten segítünk megismerni minden érdeklődőnek azokat a praktikákat, amelyekkel megőrizhetik egészségüket és ezáltal javíthatják életminőségüket. 

A szalon üzletvezetője és egy további munkatársunk  életmódtanácsadó- wellness tréner képesítést szerzett amelynek eredményeként a legmagasabb elvárásoknak is meg tudunk felelni.


Bejelentkezés, érdeklődés: +36303203757

 

Közösségi oldalak:Sinergy Fit & Relax Studio - Magyar