Elérhetőségek

Sinergy Fit & Relax Studio

9012 Győr,
Galgóczi Erzsébet u. 20-22.
Telefon: +36303203757

Elérhetőségek

Útbaigazítás

Szalonunk a 83-as főút (Pápa felé vezető út) felől közelíthető meg a legkönyebben. A METRO, majd a BRICO STORE áruházak után az első lehetőségnél (a Galgóczi autókereskedésnél) a jelzőlámpánál balra kanyarodva érünk be Ménfőcsanakara. Ezt követően ismét az első lehetőségénél kell lekanyarodnunk jobbra, amely már a Galgóczi Erzsébet u. Ezen az úton kb. 300 méter múlva jobb kéz felől található egy sorompóval lezárt lakópark, amelynek földszinti üzlethelyiségében található szalonunk.

Az utcafrontról rögtön meg is pillanhatjuk a SINERGY Fit & Relax Studio-t.

 

 

Nyitvatartás:

SZOLÁRIUM és ALAKFORMÁLÓ STÚDIÓ:

Hétfő - Péntek: 13:00 - 20:00     

Kedd, csütörtök: 9:00 - 20:00 (délelőtt is!)

Szombat: 09:00 - 13:00

Vasárnap: szünnap

 

MASSZÁZS és egyéb Testkezelések:

Előzetes telefonos, vagy személyes egyeztetés alapján.  Bejelentkezni a kezelést megelőzően legalább 24 órával sziveskedjenek!

A masszázs elköltözött:

további információ itt:

HTTP://www.corneliusmasszazs.hu

 

Jelen honlap és a szalon üzemeltetője az Ultimate Shape Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1063 Budapest, Bajnok u 13.  ) A weblapon közölt információk a tájékoztatás célját szolgálják, minden esetben konzultáljon orvosával, gyógyszerészével vagy dietetikusával az esetleges életmódváltoztatás és az ahhoz kapcsolódó étrend-átalakítás, mozgásforma bevezetése, valamint a választott kezelés vonatkozásában. A társaság honlapon közölt tájékoztatás vonatkozásában, valamint a fent említett konzultáció elmaradása vagy azokból származó téves információszerzés esetére a felelősségét teljes mértékben kizárja. A honlapon található szolgáltatások nem minősülnek ajánlattételnek, valamint ajánlattételre történő felhívásnak, a szolgáltatások igénybe vételéhez személyes konzultáció és előzetes állapotfelmérés szükséges.

 

Közösségi oldalak:Sinergy Fit & Relax Studio - Magyar