Elérhetőségek

Sinergy Fit & Relax Studio

9012 Győr,
Galgóczi Erzsébet u. 20-22.

Tel.: +36303203757
Mobil: +36303203757

Oldal információk

Használati feltételek

Bevezető

Ezt a honlapot az ULTIMATE SHAPE  KFT. (9012 Győr, Galgóczi u. 20-22.) (továbbiakban: a Társaság) üzemelteti. Bár a honlapon található, a Társaságra, illetve harmadik személyekre vonatkozó információkat a legnagyobb gonddal állítottuk össze, az információk hiánytalan és valós jellege nem garantálható. A honlapon előforduló hibákkal kapcsolatban a Társaság nem vállal felelősséget. A honlapon található információkat legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint közöljük.

A honlap látogatóinak korlátozás vagy fenntartás nélkül el kell fogadniuk a honlapra vonatkozó alábbi általános használati feltételeket.

A honlap használatának általános feltételei

1. SZERZŐI JOG

A honlap oldalai szerzői jogvédelem alatt állnak. A szerzői jogvédelem különösen a sokszorosítás, adaptáció, fordítás, más adathordozón történő tárolás és feldolgozás elleni védelemre vonatkozik, az elektronikus tárolást vagy feldolgozást is beleértve. Az oldalak részben vagy egészben történő felhasználása csak Társaság előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. A honlap tartalma és szerkezete egyaránt szerzői jogvédelem alatt áll. Bármilyen információ, adat sokszorosítása, és különösen a szövegek vagy azok részeinek, illetve a képanyagoknak a felhasználása csak a Társaság előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

2. ÁLTALÁNOS JOGNYILATKOZAT

A Társaság honlap használattal összefüggő kártérítési felelőssége – a kár jogi értelemben vett okától, többek között a károkozástól függetlenül – csak a szándékosan vagy súlyos hanyagság által okozott károkra korlátozódik.

A Társaság mindent megtesz annak érdekében, hogy honlapja vírusmentes legyen, a teljes vírusmentesség azonban nem garantálható. Ezért ajánljuk, hogy dokumentumok vagy adatok letöltése előtt mindenki gondoskodjon a megfelelő vírusvédelemről (pl. vírusírtó használatával).

A Társaság nem kezeskedik azért, hogy a honlapján kínált szolgáltatások hiányosságoktól vagy hibáktól mentesek, illetve mindig elérhetők lennének.

3. ELŐREJELZÉSEK ÉS SZÁNDÉKNYILATKOZATOK

A honlapon található, jövőre vonatkozó állításokat legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint fogalmaztuk meg. A Társaság tényleges eredményei azonban jelentős mértékben eltérhetnek ezektől a jövőre vonatkozó állításoktól, mivel az elért eredmények a Társaság által esetenként nem befolyásolható tényezők egész sorától függenek. A jövőre vonatkozó állítások módosításával kapcsolatos, törvény által előírt kötelezettségei betartásán túl a Társaságnak nem áll szándékában állandóan frissíteni a honlapon található, jövőre vonatkozó állításokat.

Acrobat Reader

A www.webgenerator.hu weboldalon elhelyezett szövegek egy részének megjelenítéséhez az Acrobat Reader 5.0 (vagy frissebb verzió) program szükséges!

Tartalomszolgáltatási Kódex

A(z) Webgenerator a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási és Etikai Kódexét magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A honlappal kapcsolatos észrevételek

A www.webgenerator.hu informatikai hátterét a Webgenerátor Kft. felügyeli.
A weboldal Galeus CMS alapon működik.

Az oldal esetleges hibás működésével kapcsolatos észrevételeit a címre küldje.

A weboldal tartalmával kapcsolatos észrevételeit a(z) címre küldje.

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalainkat!

Sinergy Fit & Relax Studio - Magyar