Elérhetőségek

Sinergy Fit & Relax Studio

9012 Győr,
Galgóczi Erzsébet u. 20-22.

Tel.: +36303203757
Mobil: +36303203757

Sinergy Blog

2015. február 03., 10:58AROMATERÁPIÁS TESTTEKERCSELÉS -Tavaszi alakformáló tippek, nemcsak kismamáknak!

9 hónap telt el Szotymorgó születése óta és a testem többé-kevésbé visszanyerte régi formáját. A tükör persze nem hazudik, csak max. fókuszál. De mivel hiú egy némber vagyok, és amúgy sem volt kedvem újravásárolni a ruhatáramat, nekiálltam kipróbálni és tesztelni olyan megoldásokat, amelyek a szokásos sanyargatáson kívül kellemes élményt is adnak. Nem hiszem, hogy a sportot és a helyes táplálkozást meg lehet úszni, de azt hiszem, hogy ma már annyi csodaszer és kence van, hogy a folyamatot nagyon fel lehet gyorsítani. Hármas támadás kell tehát a testnek, és első körben most csak a kellemes részéről mutatok be tippeket. A BIJÓ ENERGIA központ segítségemre volt a folyamatban: a náluk elérhető kezeléseket tesztelhettem. Következzen az első megmérettetés, az AROMATERÁPIÁS TESTTEKERCSELÉS, vagyis WIENER KEZELÉS a cél felé:

MI AZ  WIENER KEZELÉS?

Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony osztrák  testkezelési rendszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk. Rendkívül hatásos cellulit és laza kötőszövet, stría esetén. A módszer újszerű – szakmai elismertségére tekintettel, a technológia és a hatóanyagok kifejlesztéséért Dr. Georg Dolensky feltalálót az Európai Feltalálók Nagydíjával tüntették ki.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A kezelés lényegében egy aromaterápiás fáslizó módszert jelent, amikor a a speciális, széles fáslikat langyos vízbe mártják, hagyják átitatódni, majd egy vízzel a megfelelő módon higított, ún. Aromawickel nevű készítménybe áztatják. Ezeket a fáslikat tekerik utána jó szorosan a testre. 

A módszer a hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. (Miközben ott feküdtem, végig hideg-melegrázásom volt.) A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie, és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

A kezelő a fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végzi, 3-4 db speciális fáslival. ELVILEG az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a  lerakódott fölösleges tápanyagok. 

MEDDIG TART?

Öltözéssel, vetkőzéssel, úgy mindennel együtt kb. 2 órát szánjatok erre a kezelésre. 

EREDMÉNY 1 alkalom után:

Ennek a kezelésnek természetesen kúraszerűen van igazán értelme. De azért mindenki ismeri a testét annyira, hogy tudja, mit számít 1 alkalom. A fenekemem és a combomon olyan bársonyosan puha lett a bőr, mint amilyen már régen volt. Talán kiskamaszkoromban utoljára. Babapopsi puhaságú lett és ránézésre is szebb a textúrája, igen, még a kényesebb területeken is. A gödröcskék halványabbak, bár a kezelő szerint nekem nincs igazi narancsbőröm. Maradjunk annyiban, hogy a terhesség során felgyülemlett víz még nem tűnt el teljesen a sejtekből.  Azt nem tudom egyelőre, hogy meddig tart ez a hatás, de feltételezem, hogyha nekiállok aktívabban mozogni, legalább heti 2 alkalommal, és rengeteg folyadékot inni, akkor tartós lesz az eredmény. 

AMIRE FIGYELJETEK:

A kezelés előtt 3 órával már nem javasolt semmit sem enni, mert a szervezet a vérben található tápanyagokat használja fel a kezelés során, és nem a lerakódott zsírtartalékot égei el, hanem a frissen bevitt kalóriákat. Célszerű legalább napi 2,5 liter folyadékot fogyasztani, mert ez elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a szervezet megfelelőképpen tudja lebontani a tárolt zsírokat. Ami biztos: a kezelés után 3-5 órán keresztül nem lehet fürdeni, a hatóanyagok azonban tökéletesen beszívódnak, így ez semmilyen problémát nem jelentett nekem. Váltóbugyit vigyetek, bár egy jó testkezelőnél biztosan van papír fehérnemű.

KINEK AJÁNLOTT?

 • Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak.
 • Alkalmas cellulit leépítésére,
 • a bőr tapintásának finomítására
 • a nyúlási és terhességi csíkok
 • hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére. (haskötény esetén a 18 cm-es körfogat csökkentési eredmény sem számít ritkaságnak)
 • nagyon jó megoldás bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

  NEM KEZELHETNEK:
   
 • terhes  és szoptató kismamákat
 • daganatos betegeket
 • ismeretlen eredető bőrelváltozásokat
 • gyulladásos folyamatnál, lázas állapotban

Forrás: uh.blog.hu

 


Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!


Hozzászólok

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!

« Vissza az előző oldalra!
Sinergy Fit & Relax Studio - Magyar