Elérhetőségek

Sinergy Fit & Relax Studio

9012 Győr,
Galgóczi Erzsébet u. 20-22.

Tel.: +36303203757
Mobil: +36303203757

Sinergy Blog

2013. december 11., 16:33Hypoxi trainerrel a narancsbőr ellen

Miért is tud nagyon hatékony lenni a Hypoxi trainer gép az alakformálásban és a narancsbőr kezelésben?

A HYPOXI TRÉNINGRŐL ÉS A NARANCSBŐRRŐL (www.hipoxihungary.com)

HYPOXITRAINER PROFESSIONAL

  • A probléma: a nők 80% szenved a narancsbőrtől
  • Az ok: a kulcs a narancsbőr ellen a vérkeringésben rejlik
  • A megoldás: a nanrancsbőr kezelésének új dimenziója, a narancsbőnek hűlt helye marad csak
  • Az eredmény: mindenütt sima és gömbölyű
  • A többlet: aktiválja a szervezet öngyógyító erőit
  • A siker nem a véletlen műve!

A probléma: a nők 80% szenved a narancsbőrtől

Image
 
A cellulitiszre való hajlamot a combok és fenék hideg tapintású bőréről ismerhetjük fel, miközben a felsőtest bőre meleg.

Ezeknek a kevéssé esztétikus, a narancs héjának felszínére emlékeztető bőrredőknek legmakacsabb lerakódása a felső combon, és a fenéken jelentkezik A „narancsbőr” elleni harc javarészt eredménytelen, hiszen ez nem csak szövetek közötti vízfelgyülemlést, hanem a bőr alatti szövetben helyenként felhalmozódó zsírlerakódásokat is jelent. A narancsbőr elleni küzdelem csak akkor lehet tartósan sikeres, ha ezeket a zsírpárnákat célzottan meg is szüntetjük.

Ha az edzés és a fogyókúra önmagában nem elegendő

Sajnos azonban a zsírtól éppen nem ott szabadulunk meg, ahol szeretnénk, hanem az egyén hajlama által különösen preferált részeken. A kötőszövet gyengesége és a hajlam minden narancsbőr ellen irányuló próbálkozást meghiúsítanak – még akkor is, ha rendszeresen izzasztó sportot űzünk, és következetesen diétázunk.
 
Az ok: a kulcs a narancsbőr ellen a vérkeringésben rejlik

 
Image

A kedvezőtlen hajlam minden hagyományos edzésre épülő, az állapot javítását célzó próbálkozást meghiusít.

A kedvezőtlen hajlam elsősorban a problémás területek gyenge vérellátásában mutatkozik meg. A vér az egyetlen közeg, mely képes az energia szállítására a szervezetben ezért döntő jelentőségű a zsírok bontásánál. Azokon a helyeken sokkal gyorsabban „ég” el a zsír, ahol a vérellátás megfelelő.

 
A rossz vérkeringés tapintható
Image Az, hogy egy testrész vérellátása milyen, egy 30 perces tréning (futás, biciklizés…) után már ki is derül: az edzés után egyszerűen tapintással mérjük le az adott testrész hőmérsékletét. Minél hidegebb az adott részen a bőrfelület, annál rosszabb ott a vérellátás és ezzel együtt nehezebb a zsír lebontása.

A megoldás: a nanrancsbőr kezelésének új dimenziója

Mégsem kell a cellulitiszt sorsnak tekinteni!

A HypoxiTrainernek köszönhetően egyetlen hölgynek sem kell belenyugodnia bőre állapotába. Az innovatív elv alapja két sikerfaktor ötvözésével született:

A Zsírégető edzés + egyidejű célzott vákuumkezelése

A VacuTraining az edzés és a vákuum kezelés összekapcsolásával egy természetes és kiemelkedően sikeres módszert teremt.

Az alakformálás történetében ezáltal először válik lehetővé az, hogy onnan fogyjunk, ahonnan szeretnénk, és ezt már a kezelés ideje alatt.

A HypoxiTrainerrel elért fogyás onnan tünteti el a zsírt, ahonnan szeretnénk, látható és mérhető eredményt elérve a körméret csökkenésben.

A megoldás: a narancsbőrnek hűlt helye marad csak

Image
 

A Hypoxi rendszer előnye: egyidejű edzés és a kezelés!

Az innovatív Hypoxi elv alapja egy csípőig takaró vákuumkamra, és egy ebbe épített szobakerékpár.

• Míg a vendég a kerékpáron zsírégető edzést végez, a zsírszövetet csípőtől lefelé célzott vákuumhatás aktiválja.
• Az alacsony nyomás először a vért a problémás terület zsírszöveti zónájába szívja. Ott az az edzéshez szükséges mennyiségű energiát szolgáltató zsírsavakban feldúsul.
• A számítógép által vezérelt nyomásváltakozás gyorsabbá teszi az izmokhoz történő zsírszállítást. A mozgást végzőizmokhoz érve a zsír aztán végképp elég.

A Hypoxi rendszer előnye: az edzés és a kezelés egyidejűleg folyik!

A tréning ideje alatt ható célzott alacsony nyomás serkenti a problémás terület zsírszövetének vérellátását, és ezzel lehetővé teszi az aktivált zsír elszállítását

Az erdmény: mindenütt sima és gömbölyű

Image
 

HypoxiTraining – a holisztikus elv alkalmazása a celullitisz ellen.

Az alakformálás történetében tehát a Hypoxi-Training segítségével válik először lehetővé az, hogy onnan szabaduljunk meg a zsírpárnáktól, ahonnan szeretnénk, és ezt már a kezelés ideje alatt.

Ennek megfelelően a táplálkozási előírások is csak arra korlátozódnak, hogy az edzés után az elégetett zsírt ne vigyük vissza mértéktelen étkezéssel.

Az egyedülálló vákuum-edzés hatása abban áll, hogy a Hypoxi-Training során még a kedvezőtlen hajlammal rendelkezőhölgyek problémás bőrterületei is érezhetően felmelegszenek. Ez pedig látható és tapintható jele annak, hogy koncentrált zsírégetés történik ott, ahol szeretnénk

A HypoxiTrainerrel elért fogyás onnan tünteti el a zsírt, ahonnan szeretnénk, látható és mérhető eredményt elérve a körméret csökkenésben

A HypoxiTrainer pozitív hatása a problémás területek zsírraktárainak csökkentésén messze túlmegy
Image

A többlet: aktiválja a szervezet öngyógyító erőit

A HypoxiTrainer a test saját gyógyító erőit is gyengéden aktiválja. Az alacsony nyomás váltakozása mindenkinek a saját egyéni fiziológiás állapotához igazítható. A nyomás váltakozása támogatja és gyorsítja a vérkeringést, és ezzel javítja a testből a szövetek közötti folyadék elszállítását is. Az aktívabb anyagcsere és a gyorsabb vérkeringés tehermentesíti az erek falát, és ezzel hozzájárul a vénák regenerálódásához.

A hatékonyság áll az elsőhelyen

A HypoxiTraining során semmit nem bízunk a véletlenre. Az ellenőrző funkciók gondoskodnak a biztonságról és arról, hogy az edzés teljes ideje alatt a leghatékonyabb lehessen az eljárás:
A HypoxiTrainer automatikusan és folyamatosan ellenőrzi a szívverést, és automatikusan igazítja a nyomást, és a kerékpár ellenállását az edzést végző aktuális állapotához.
A sikeres zsírégetés elengedhetetlen feltétele a megfelelő vérellátás, mely látható a bőrfelület hőmérsékletén is. Éppen ezért egy beépített érzékelő folyamatosan ellenőrzi azt.

 


Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!


Hozzászólok

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!

« Vissza az előző oldalra!
Sinergy Fit & Relax Studio - Magyar