Elérhetőségek

Sinergy Fit & Relax Studio

9012 Győr,
Galgóczi Erzsébet u. 20-22.

Tel.: +36303203757
Mobil: +36303203757

Szolgáltatások

Álló infraszolárium

Ha fényfürdőre vágysz és az egészséges, gyors barnulás híve vagy, akkor próbáld ki exkluzív álló szoláriumunkat, amely a legújabb infra előkezeléses technológiájával sokkal mélyebb és egyenletesebb barnulást biztosít. A csúcsminőségű gépünkben rövid idő alatt, biztonságos módon és higiénikus körülmények között érheted el a megálmodott barnaságot, miközben ha kedved tartja, akár kilencféle pihentető hangterápiából választhatsz. Szolárium szalonunk a Magyar Szolárium Üzemeltető Egyesület tagja így gépeink megfelelnek az Európai Unió által előírt 0,3 W/m2-es határértéknek.

Gépeink korszerű Chocolate Brown (az igazi) csokicsővel üzemel klímatizált üzlethelységben.

Bár a szolárium fénycsövei és a nap fénye között óriási különbségek vannak, a mesterséges fény is rendelkezik a természetes fény előnyeivel, így használata egyértelműen ajánlott.

A természetes napfény és a szolárium fénycsöveinek hatására a pigmentek (a bőr színezőanyagai) megsokszorozódnak és sötétebbre színeződnek, azaz a test szépen lebarnul.

 

A szoláriumozás előnyei

A csontképzésben jelentős szerepet játszó D vitamin termelődését szinte kizárólag a fény UV sugarai segítik elő, így a napfényben szegény hónapokban különösen ajánlott a szoláriumozás.
Idegi alapú bőrgyulladás és pikkelysömör esetén kifejezetten pozitív hatású lehet egy orvos által előírt és ellenőrzött fény-terápia, az UV fénysugarak ugyanis nyugtatják a begyulladt sejteket.
A szoláriumozás erősíti az immunrendszert és a D-vitamin kúra következében csökkenti bizonyos rákfajták kialakulásának kockázatát.

Számos olyan bőrbetegség ismert továbbá, amely a fénnyel gyógyítható. A pattanásos bőrűek tapasztalhatják például a nyári napfény jótékony hatását. Az endogén, veleszületett ekcémás betegek egy csoportjánál is a napfényhatás bőrtünet-javulást eredményez. A lakosság körében a cukorbetegséggel azonos gyakorisággal előforduló pikkelysömör esetében ugyancsak jól használható a fény gyógyító hatása. A szoláriumozásnak általános kedélyjavító hatása van, a depresszió kezelésében is hasznos. Végezetül a napbarnítottság egészségesebbnek hat, elfedi az apróbb bőrhibákat, és nem utolsó sorban pedig optikailag karcsúsít.

 

Tanácsok a szoláriumozáshoz

A mértékletesség az egyik legfontosabb tanács, hiszen ami kis mennyiségben használ, az nagyobb méretekben már komoly problémákat okozhat. Bár a szoláriumok fényében található UVA sugárzás nem rákkeltő, túlzott használatának hatására elsősorban az immunológia folyamatok gátlása, valamint a rugalmas-rost károsodása miatt a bőr öregedése, ráncosodása alakul ki.
 

Szoláriumozás során különösen legyél mértékletes, ha sok anyajegyed vagy nagyon világos, érzékeny, könnyen leégő bőröd van. Szoláriumozás előtt tanulmányozd át az ajánlott percmennyiségeket tartalmazó bőrtípus-táblázatot, vagy kérd szakképzett személyzetünk segítségét.

Nagyon fontos, hogy a szoláriumot mindig tiszta - kozmetikumoktól, parfümtől mentes - bőrrel használd, hiszen ezek az anyagok a fényhatására komoly bőrelváltozásokat okozhatnak. Hasonló okokból kerüld a szoláriumozást, ha valamilyen fotoaktív, azaz a fényérzékenységet okozó gyógyszert szedsz. Ilyenek lehetnek például az antibiotikumok, és a vízhajtók. Gyógyszer szedése esetén beszéld meg a gyógyszerésszel, vagy orvosoddal, hogy javasolja-e számodra a szoláriumozást.

 

Chocolate Brown az igazi csokicső:

 

 


Ár: 350,-/zseton (3 perc)
« Vissza az előző oldalra!
Sinergy Fit & Relax Studio - Magyar