Elérhetőségek

Sinergy Fit & Relax Studio

9012 Győr,
Galgóczi Erzsébet u. 20-22.

Tel.: +36303203757
Mobil: +36303203757

Szolgáltatások

Hypoxi trainer az alakformálás egyedülálló módszere

 

 

A HYPOXI trainer a célzott alakformálás egyedülálló módszere.

 
 

Vendégeink visszajelzései:

"Imádok hypoxizni nálatok! Kedves kiszolgálás, jó hangulat és persze sokat tanultam tőletek, amit azóta is betartok! Eredményeim: 12 alkalmas bérlettel 3kg-ot fogytam, hasamból 4 cm-t, combjaimból pedig 2cm-t fogytam, a bőröm sokkal feszesebb lett, a narancsbőröm szinte eltűnt"  Judit 32

"Hosszú idő után kezdtem el valamilyen mozgásforma után kutatni, így találtam Rátok. Már a második bérletet járom és nagyon szeretem ezt a mozgást, mert nem megterhelő, mégis sokat javított az állóképességemen. A bőröm sokkal szebb lett és persze fogytam is onnan, ahonnan akartam!  Köszönöm! :)" Erzsi 53

 
 
Leadnál néhány kilót? Újra felvennéd a régi ruháidat, amik már nem jönnek fel? Hiányzik a mozgás az életedből vagy csak szeretnél egészségesebben élni?
Ezt Neked találták ki!

Kérj időpontot !!!

 
 
Szalonunk

 

A HYPOXI tréning egyedülállóan hatásos a nők és férfiak jellemzően problematikus területeinek kezelésében:
 
 
-makacs hasi
-csípő környéki
-deréktáji
-combokon és fenéken elhelyezkedő zsírpárnákra
-narancsbőrre 
-gyenge kötőszövetekre
 
A Hypoxi-elv alapja egy derékig takaró vákuumkamra és egy ebbe épített szobabicikli. Míg a vendég a kezelés tartama alatt zsírégető edzést végez, a zsírszövetet deréktól lefelé célzott vákuum aktiválja.

 

Az alacsony nyomás először a vért a zsírszövet problémás zónájába szívja, ahol feldúsul az edzéshez szükséges energiát szolgáltató zsírsavakban. A számítógép által vezérelt nyomásváltakozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz, ahol végképp elég. A számítógépes vezérlés mindenkinek egyénre szabott beállítást tesz lehetővé, ezért életkortól és fizikai állapottól függetlenül bárki igénybe veheti. A láb és a fenék rossz vérellátása természetes adottság. Ezen a diéta és a tréning sem változtat.

Ennek ellenére egyetlen hölgynek sem kell belenyugodnia bőre állapotába, mert mostantól tartósan és hatékonyan lehet a harcot felvenni a narancsbőrrel szemben a HYPOXITRAINER segítségével.
 

 

 
 

 

 

Kérj időpontot !!!
 

 

 

HYPOXI tréning GYIK (gyakran ismételt kérdések)

 

Mire is jó pontosan ez a HYPOXI tréning?

 

A HYPOXI edzés lehetővé teszi, hogy Ön személyre szabottan, rövid idő alatt, könnyű kardió edzés alkalmazása mellett, az anyagcserét célzottan stimulálva a test problémás területeire koncentrálva szabaduljon meg a nem kívánt centiméterektől, illetve a narancsbőrtől.A HYPOXI training az alakformálás egy olyan egyedülálló módszere, amellyel célzottan és hatékonyan érheti el a kívánt karcsú alakot, valamint bőre is feszesebbé és bársonyosabbá válik.

 

Miből áll egy HYPOXI edzés?

 

Egy kezelési egység egyáltalán nem megerőltető kardió edzés keretében történik, amely kb. 30-40 percet vesz igénybe. Így például egy ebédszünet is felhasználható HYPOXI edzés céljából.

 

Milyen ruhában kell mennem?

 

Az edzéshez pamut póló, rövid pamut alsónemű, vagy bikinialsó, és edző cipő szükséges.

 

Mennyi ideig kell járnom? / Hány alkalom egy kúra?

 

Szalonunkban az Ön egyéni igényeihez szabott, előre meghatározott időtervet követő folyamatot készítünk. Egy kúra 12 alkalomból áll, ami körülbelül egy hónapot vesz igénybe, heti háromszor 30-40 perces edzésekkel.

 

Kell végeznem közben valamilyen mozgást?

 

A HYPOXI nem igényel izzasztó edzést, mégis képes hasát, lábait, popsiját nagyszerű formába hozni. Mindössze egy ergométeren végzett könnyed testmozgást kíván meg Öntől, hogy céljait gyorsabban elérje. Az alakformálásnál a célzott területek vérellátottságának serkentése alapvető fontosságú.

 

Kell diétáznom is a kúra ideje alatt?

 

A HYPOXI rendszer nem igényel szigorú diétát. A HYPOXI-elv figyelembe veszi azt a tényt, hogy minden ember egyéni módon képes feldolgozni a bevitt tápanyagot. Éppen ezért az szalonunkban segítünk önnek egy olyan egyéni, optimális táplálkozási terv kidolgozásában, mely illeszkedik a HYPOXI edzéshez. Az Ön testi igényeihez egyénileg igazított tápanyag-bevitel segít Önnek céljai elérésében.

 

Mennyi ideig tart egy kezelés?

 

Egy kezelési egység egy könnyű kardió edzés keretében történik, amely 30-40 percet vesz igénybe.

 

 

A HYPOXI narancsbőrre is jó?

 

Igen. A HYPOXI training egyedülállóan hatásos a nők és férfiak jellemzően problematikus területeinek kezelésében: a makacs hasi, csípő környéki, deréktáji, combokon és fenéken elhelyezkedő zsírpárnákra, narancsbőrre és a gyenge kötőszövetekre.

 

 

Nem káros az egészségemre a vákuum és a túlnyomás?

 

Egyáltalán nem! A HYPOXI tréning kipróbált, orvosi- és edzésmódszerekkel dolgozik, melyeket a HYPOXI folyamatosan továbbfejlesztett. A HYPOXI kezelések célzottan távolítják el az emberi szervezetet megterhelő, felesleges zsírpárnákat. A mérsékelt mozgás stimulálja az anyagcserét, a kötőszövet megerősödik, feszesebb lesz. Az eredmény? Jól fogjuk érezni magunkat a testünkben!

 

 

Mennyi idő után látszik az eredmény?

 

A HYPOXI tréning már néhány alkalom után is látványos eredményt mutat.

 

Hívj minket most!  

+36303203757


Ár: 3500,-
« Vissza az előző oldalra!
Sinergy Fit & Relax Studio - Magyar