Elérhetőségek

Sinergy Fit & Relax Studio

9012 Győr,
Galgóczi Erzsébet u. 20-22.
Telefon: +36303203757

Kavitációs ultrahangos zsírbontás a legújabb generációs Cavi Jet UH géppel


A Cavi Jet kavitációs készülék a legfejlettebb ultrahang technológiák mindegyikét egyetlen egységes rendszerben magába foglaló berendezés, amely a legmagasabb ultrahang-evolúciót képviseli a testzsír bontása, és alakformálás tekintetében. 


A zsírsejtek végleges eltávolításának egyetlen ma ismert módszere a műtéti zsírleszíváson kívül!

 

Az ultrahangos kavitációs technológia nagy intenzitású és megbízható, amelyet nemtől és szinte kortól függetlenül mindenki igénybe vehet, amennyiben nem állnak fenn ellenjavallott betegségek.


 

Vendégeink visszajelzései:

"Nagyon elégedett voltam a zsírbontó kezelésetekkel, a férjem is megjegyezte, hogy újra olyan vagyok, mint régen! Köszönöm Nektek, hamarosan újra jönni fogok egy másik kezelést is kipróbálni!"  Kriszti 34

"Családias és hangulatos környezet, kedves kiszolgálás, szeretek Önökhöz járni! Bevallom, hogy kicsit szekptikus voltam, de várakozásaim ellenére kezelésükkel, szakértelmüknek és tanácsaiknak köszönhetően összességében 6 kg-ot fogytam a hasamról pedig 4 cm ment le, így könnyen beleférek a régi nadrágjaimba is, hála és köszönet!" Andrea 42
 

Te is szeretnél lefogyni és újra élvezni kedvesed vágyakozó pillantását?

Mi tudjuk a megoldást!

Hívj minket most!

+36 30 320 37 57


 


 


A zsírsejtek száma életünk során adott, tehát ahány zsírsejttel születünk, annyival halunk meg. Fogyás vagy hízás esetén is csupán a zsírsejtek mérete változik: maga a sejt nem tűnik el. Ha tehát hagyományos módszerekkel (pl. diéta, sport) fogyunk, csak a zsírsejtek térfogatát csökkentjük, ami lehetőséget teremt a későbbi visszahízásra és a jojó-effektus kialakulására.

Tartós megoldást jelenthet azonban a zsírsejtek végleges eltávolítása, hiszen méretük így később nem tud növekedni, és – mivel az elpusztított zsírsejtek helyett felnőttkorban már nem keletkeznek újak – a még meglévő zsírsejtek osztódásától sem kell tartanunk.

A zsírsejtek végleges eltávolítására jelenlegi ismereteink szerint mindössze két módszer képes: a műtéti zsírleszívás és az ultrahangos, kavitációs zsírbontás.


A kavitációs ultrahang működési elve:

A Cavi Jet kavitációs berendezés ultrahang energiájának hatására a zsírsejtek belsejében tömeges mértékben képződnek mikro-buborékok.

A parciális nyomásváltozások hatására a buborékok berobbannak, és az egymást erősítő lökéshullámok szétfeszítik a zsírsejtek membránját. Az abban lévő triglicerid szétfolyik a sejt közötti térben, ahonnan a nyirokrendszeren és vénás keringésen keresztül távozik avagy tesmozgással a szervezet eregiaként felhasználja és elégeti.

A kezelés látható eredményeket hoz, formálja az alakot és, nagyon hatékony a makacs zsír és a keményebb kötőszövettel rendelkező vendégek esetében is, különösen ha kombinált kezelésként alkalmazzuk a hullámmasszázs terápiával és/vagy Hypoxi tréner kezeléssel. Igény esetén a kezelés során Wiener aromaterápiás feszesítő hatóanyagot juttatunk be, amellyel fokozható a kezelés hatékonysága.
 

Kérj időpontot az ingyenes állapotfelmérésünkre most:
+36 30 320 37 57
 


A kezelés jellemzői:

- Nagy hatékonyság és intenzitás, teljesen fájdalommentes.

- A kezelőfej enyhe, kellemes melegségérzetet ad.

- A kezelt személy a kezelés alatt speciális, ciripelésre hasonlító hanghatást hall, amely teljesen veszélytelen.

- Helyi zsírbontásra alkalmas, onnan fogyunk, ahonnan szeretnénk

- Hatékonyan formálja az alakot, centiben mérhető fogyást eredményez

- Szinte bármilyen bőrtípusra, bőrfelületre alkalmazható

- Az eredmény már szinte azonnal látható, másrészt a változás még napokon keresztül folyamatosan zajlik a szervezetben. (folyamatosan ürül a lebontott zsír a nyirokrendszeren keresztül) 

A Cavi Jet az alábbi technológiákat tartalmazza:
 

FÓKUSZÁLT ÉS LINEÁRIS ULTRAHANG FEJ, 35-47 KHz:
A fókuszált és lineáris kezelőfej kombinált alkalmazásával erőteljes nyomást tudunk létrehozni, amelynek eredményeként nagy hatásfokú zsírsejt szétbomlás jön létre. A Cavi-Jet berendezés kiemelkedő tulajdonsága, hogy a frekvencia állítható, mellyel tudunk hatni a felszín közeli és mélyebben fekvő zsírsejtekre is.

HI FU - Nagy intenzitású fókuszált ultrahang (3 MHz)

A HIFU a tradicionális ultrahang technológiából kifejlesztett nagy intenzitású ultrahang. A fókuszálással nagy intenzitású és folyamatos ultrahang hullám jön létre, az ebből eredő hőmérsékletnövekedés szelektív módon, a környező szövetek és véredények károsítása nélkül csökkenti a zsírsejtek méretét. 
 

LFUS - alacsony frekvenciájú ultrahangos karcsúsítás (517 Khz)

Az 517 Khz hullámhosszon működő ultrahangos csoportsugárzó rendszer a 110mW/cm2 intenzitással kombinálva noradrenalin hormon kibocsátására képes, ami aktiválja a zsírszövetek természetes lebontó mechanizmusait. A zsír lebontása egyenlő az elraktározott zsír megolvasztásával és a szervezetből való eltávolításával. E folyamat során a zsírsejtek trigicerideket bocsátanak ki és a véráramba vezetik azokat. Ez a megolvadt zsír fokozatosan a vérrendszerbe kerül, ahonnan az izmok energiaszükségletét elégítik ki. Ez az oka annak, hogy a test egy vagy több területről a szírsavakat a CaviJet kezelést követő egy órán belül el kell távolítani testedzés, izomerősítő gyakorlatok vagy vibrációs eszközök használatával.

Mikor fogok eredményeket látni?

Már az első kezelés után is sokszor mérhető eredményt tapasztalhatunk, azonban a 6-10 kezelésből álló sorozat végén érhető el optimális és tartós eredmény.
 

Kell-e változtatni eddigi életmódunkon az eredmény eléréséhez?

Nem feltétlenül szükséges, de ajánlott a kiegyensúlyozott étrend kialakítása, és a nyirokrendszer aktivizálása érdekében pedig 2-3-liter víz fogyasztása javasolt az optimális eredmény eléréséhez. Vendégeinket mindig ellátjuk a megfelelő tudásanyaggal a kezelések során, amely nagyban elősegíti a kezelés hatéskonyságát, amennyiben a vendég megfogadja tanácsainkat.

 

Ellenjavallatok: nőgyógyászati gyulladás, mióma, ciszta, herpesz, műtét fél éven belül, pacemaker, belső defibrillátor, rákos megbetegedés volt vagy van, a kezelési területen aktív fertőzés v gyulladás van, nagyon száraz, hámló bőr, megváltozott immunrendszerű – AIDS v hepatitis, keloid kialakulása már előfordult, terhes v szoptat, a kezelési területen fémimplantátum van, vérzékenységben szenved, v gyógyszert szed vérzékenységre, szteroid kezelés alatt áll, hormonterápia alatt áll

 

A maximális hatékonyság elérése érdekében a kavitácós ultrahangos zsírbontás kezelést hullámmasszázs kezeléssel kombináljuk, amely segít a szervezetnek elszállítani és kiüríteni a zsírsejtekből felszabadított méreganyagokat a nyirokrendszeren keresztül.
 
Ajánljuk továbbá a kavitációs ultrahangos zsírbontás Hypoxi trainerrel való kombinálását, amely szintén segít a naracsbőr eltüntetésében, valamint a felesleges zsírraktárak megszüntetésében és feszessé varázsolja testét megerőltetés nélkül.
 

 
Kérj időpontot az ingyenes állapotfelmérésünkre most:
+36 30 320 37 57
 
 
A kezelés ára egyedi és bérletes konstrukcióban az ÁRAK menüpont alatt találhatóak!
 
 
 
 « Vissza az előző oldalra!


Sinergy Fit & Relax Studio - Magyar