Elérhetőségek

Sinergy Fit & Relax Studio

9012 Győr,
Galgóczi Erzsébet u. 20-22.
Telefon: +36303203757

Rádiófrekvenciás zsírbontás Amethyst pentapolár géppel

Célzott alakformálás, zsírbontás, cellulit kezelés, feszesítés, ránctalanítás. Akár egy ruhaméret csökkenés egy kúra alatt! Centiben mérhető eredmények!
 

Súlyfelesleggel küzdesz?

Nem az néz rád vissza a tükörből akit szeretnél?

Eleged van a jó-jó effektusból és végleg le szeretnél fogyni?

Jó helyen jársz!

Mi tudjuk a megoldást és segítünk!

 

Hívj minket most!

+36 30 320 37 57

 

Vendégeink visszajelzései:

"Első alkalommal voltam ilyen kezelésen és nagyon kellemes meglepetésben volt részem Nálatok! A 6 alkalmas rádiófrekvenciás kezelés hatására 5 cm ment le a hasamról, a striák elhalványultak, bőröm feszesebb lett. Elmondhatom, hogy ennyire sok segítséget még soha nem kaptam senkitől pedig már sokszor próbáltam fogyózni. Rengeteg hasznos tanáccsal láttatok el és végigkísértetek az úton, így sokkal könnyebb volt! Elértem a célom! Köszönöm."  Barbi 36

"Jártam már máshol is hasonló kezeléseken, de eddig Nálatok éreztem magam a legjobban, profi kis csapat vagytok! A kezelés kellemes meleg, szinte majdnem elaludtam annyira kikapcsolt. :)" Edina 38

"A személyes konzultációt követően a tanácsotoknak megfelelően a Hypoxival kombinált bérlet választottam és jól döntöttem! Eredményeim: -4 kg, 6cm fogyás a hasamból, 2,5-2,5 cm a combjaimból, narancsbőr pedig elhalványult, boldog vagyok, köszönöm!" Szilvi 41


 

Fogyni szeretnél?

Örülnél, ha a párod észrevenné mennyivel karcsúbb és csinosabb lettél?

A célzott alakformálás egyik leghatékonyabb módszerét kínáljuk Neked szalonunkban!

 

Hívj minket most!

+36 30 320 37 57

 

 

A multipoláris rádiófrekvenciás (RF) technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit (narancsbőr) kezelésében, a célzott testformázásban, a zsírbontásban, a bőrfeszesítésben és az öregedés ellen. Műtéti szintű eredmény, orvosi beavatkozás nélkül! Már az első kezeléseknél meggyőző eredményeket láthat. Az egyik legújabb fejlesztésű csúcskészülék a bőr és a bőr alatti szövetek revitalizálását, regenerációját segíti. Az alkalmazott Melody Amethyst technológiának köszönhetően mind a bőrfeszesítő, mind pedig a cellulit csökkentő és zsírbontó hatás minden korábbi RF technikánál hatékonyabban érvényesül, mind a bőrfelszínen, mind pedig a mélyebb szöveti régiókban.

 

 

MI IS A KEZELÉS LÉNYEGE?

A szervezetbe juttatott elektromos impulzus úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy közben nem ingerli azokat, így az elektromos vezetés útjában álló zsírsejtek ellenállásának megfelelően hő keletkezik, ami oldja a zsírsejtek tartalmát. A bőr hőmérséklete, ha elérni a 41 Celsius fokot, az a mélyebb rétegekben 60 Celsius fok feletti hőmérsékletnek felel meg. A zsírsejtek beltartalma ennek hatására telítetlen és telített szabad zsírsavakká bomlik, és szövetközi folyadékként a nyirokkeringésen keresztül kiürül a szervezetből, illetve megfelelő mozgással felhasználható szabad energiává alakul.

 

 

A RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS ELŐNYEI:

  • hatékonyan csökkenti/megszünteti a cellulitiszt, feszesít, ránctalanít
  • célzott alakformálást tesz lehetővé, hatékonyan fogyaszt
  • beindítja/fokozza a nyirokkeringést, segít méregteleníteni a szervezetet
  • centiben mérhető fogyást eredményez
  • látható eredmények akár már az első kezelés után
  • teljesen fájdalommentes, kellemes meleg érzet a kezelés közben
  • így jobb és gyorsabb eredményt hoz a hagyományos RF technológiáknál
  • így kevesebb kezelést igényel
  • minden bőrtípusra és bőrszínre alkalmazható

 

Hatásmechanizmus:

A Melody Amethyst készülékhez két darab, különböző méretű és elrendezésű kezelőfej (1db Tripolar és 1 db Pentapolar fej) csatlakozik, melyek segítségével a test bármely területe komplex módon kezelhető.

A multipolaris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram több (3, 5) elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. A helyileg keletkezett hő hatására a kezelt területen feloldódnak a zsírsejtek, zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek elszállítását. A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztin rostok termelődése, s így feszesedik a bőr a kezelt felületen. A multipoláris rádiófrekvenciás készülék minden testtájékon kiválóan alkalmazható. A kezelés következtében kisimul és feszesedik a bőr, javul a keringése, fiatalosabbnak tűnik már az első kezelés után.

 

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Alkalmas-e Ön az rádiófrekvenciás kezelésre?

Ha Ön elmúlt 18 éves, és az ellenjavallatokban felsorolt egyik kondícióval sem rendelkezik, nyugodtan elkezdheti a kezelést. Különösen ajánlott cellulittal kapcsolatos esztétikai problémákra, bőrfeszesítésre és terhességi csíkok, striák eltüntetésére. Minden bőrtípusra lehet alkalmazni.

Biztonságos-e a kezelés?

Az RF kezelés teljes mértékben biztonságos test- és arckezelő berendezés, amely anem kívánt esztétikai problémát szúrás- és fájdalommentesen távolítja el.

Fájdalmas-e a kezelés?

Egyáltalán nem. Kellemes meleget fog érezni a kezelt területen. A napi gondok elől megpihenhet, relaxálhat.

Van-e valamilyen mellékhatása?

Az RF készüléknek mellékhatása nem ismert, a kezelést követően azonban a kezelt területen bőrvörösséget és enyhe duzzanatot , vizesedést tapasztalhat a vendég, ami teljes mértékben normális jelenség, és néhány órán belül eltűnik.

Hogyan érhetjük el a hatékony bőrfeszesítést?

A rádiófrekvenciás kezelések hatására a hő a mélyebb szöveti régiókat módosítja kezdeti kollagén denaturalizáció formájában, mely azonnali kontrakcióhoz vezet a rostokban. A intenzív anyagcsere folyamatok pedig újabb kollagén képződést indukálnak, ami tovább feszesíti a bőr szöveteit, így kiváló ránctalanító módszer hosszú távra.

Hogyan érhetjük el a hatékony cellulitkezelést?

A multipoláris RF technológia során elektromos áram áramlik kettő vagy több (3,5,6) elektróda között. A bőrbe jutás mélysége változtatható, a felszíni és mélyebb rétegekben található kötőszövetet azonban egyidejűleg képes melegíteni. A hő hatására a zsírsejtek felolvadnak a kezelt területen, ezáltal zsugorodik a zsírréteg, a vér- és nyirokrendszer stimulálásával pedig megnő az anyagcsere.

Mikor fogok eredményeket látni?

Már az első kezelés után kaphat látványos eredményeket a kollagén rostok összehúzódásának köszönhetően, de a 6-10 kezelésből álló sorozat végén érheti el optimális eredmény érdekében.

Mennyi ideig tart a kezelés?

30 és 60 percig tart a kezelt terület nagyságától függően.

Kell-e változtatni eddigi életmódunkon az eredmény eléréséhez?

Nem kell, de ajánlott a kiegyensúlyozott étrend kialakítása, és a nyirokrendszer aktivizálása érdekében pedig 2-3-liter víz fogyasztása javasolt az optimális eredményhez.

 
Ellenjavallatok: nőgyógyászati gyulladás, mióma, ciszta, herpesz, műtét fél éven belül, pacemaker, belső defibrillátor, rákos megbetegedés volt vagy van, a kezelési területen aktív fertőzés v gyulladás van, nagyon száraz, hámló bőr, megváltozott immunrendszerű – AIDS v hepatitis, keloid kialakulása már előfordult, terhes v szoptat, a kezelési területen fémimplantátum van, vérzékenységben szenved, v gyógyszert szed vérzékenységre, szteroid kezelés alatt áll, hormonterápia alatt áll
 
A maximális hatékonyság elérése érdekében a rádiófrekvenciás zsírbontás kezelést hullámmasszázs kezeléssel kombináljuk, amely segít a szervezetnek elszállítani és kiüríteni a zsírsejtekből felszabadított méreganyagokat a nyirokrendszeren keresztül.
 
Ajánljuk továbbá a rádiófrekvenciás zsírbontás Hypoxi trainerrel való kombinálását, amely szintén segít a naracsbőr eltüntetésében, valamint a felesleges zsírraktárak megszüntetésében és feszessé varázsolja testét megerőltetés nélkül.
 
 
Foglald le időpontodat egy ingyenes állapotfelmérésre most:
+36 30 320 37 57
 
A kezelés ára egyedi és bérletes konstrukcióban az ÁRAK menüpont alatt találhatóak!

 

 
« Vissza az előző oldalra!


Sinergy Fit & Relax Studio - Magyar