Elérhetőségek

Sinergy Fit & Relax Studio

9012 Győr,
Galgóczi Erzsébet u. 20-22.

Tel.: +36303203757
Mobil: +36303203757

Szolgáltatások

Vákuum-, és lipomasszázs LPG technológival

LPG Cellu M6® Endermologie®: A TESTSZOBRÁSZ

Egy forradalmian új eszköz a fogyasztás, a célzott alakformálás, cellulit (narancsbőr) kezelés, a méregtelenítés, az egészség, szépség és a wellness szolgálatában.

Súlyfelesleggel küzdesz?
Nem olyan feszes a bőröd, mint korábban volt?
Mást szeretnél látni a tükörben?
 
Foglald le időpontodat egy ingyenes állapotfelmérésre most:
(a kezelések most rendkívül kedvező áron elérhető!)

 

TEDD FEL MAGADNAK A KÖVETKEZŐ KÉRDÉSEKET:

 • Szeretnél néhány kilogrammtól megszabadulni?
 • Komolyabb súlyfelesleged van?
 • Bizonyos testtájakon nincs rajtad zsír, máshol viszont több centi zsírpárna található testeden (pl.: has, csípő, comb, fenék, kar, hát)?
 • Fogyni szeretnél, de nem akarod, hogy arcod beessen, a cicid elkezdjen lógni, viszont popsiból, csípőből annál inkább tűnhetnének el a centik?
 • Esetleg kilogrammban tökéletes a súlyod, a tükör előtt állva mégsem tetszel magadnak?
 • Terhesség illetve szoptatás után nem akar megindulni a fogyás, vagy nagyobb problémák is kialakultak, pl: kötényhas?
 • Cellulitos (narancsbőrös) a bőröd, és hiába vagy vékony, mégsem vagy feszes?


Amennyiben a felsorolt kérdések valamelyikére IGEN-nel válaszoltál, akkor ajánlom NEKED az LPG Cellu M6 TESTKEZELÉSEIT szalonunkban!

 

Foglald le időpontodat egy ingyenes állapotfelmérésre most:
 

Kezelési területek

 • Alakformálás, fogyasztás, cellulit-kezelés
 • A bőr esztétikai kezelése
 • Izomsérülések kezelése, ízületi problémák
 • Izomlazítás, feszültségoldás
 • Sportsérülések kezelése és megelőzése
 • Közérzet-javítás, vitalizálás
 • Keringés-javítás, nyirokkeringés javítása
 • Prevenció, rehabilitáció

 

Testkezelések hatásai

 • Szövettípusnak megfelelő kezelést biztosít
 • Formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít
 • Edzi, erősíti a kötőszövetet
 • Kezeli,eltünteti a narancsbőrt, a cellulitot
 • Helyreállítja a bőr tónusát, feszességét
 • Helyreállítja a bőrmegereszkedést
 • Oldja az izomfeszültséget
 • Kezeli az ízületi probémákat
 • Javítja a torzult, sérült szövetek állapotát, esztétikumát (égés, hegek)
 • Javítja az izmok teljesítményét
 • Hatékony a kezelés izom-, ízületi- és gerincfájdalmak esetén is
 • Kezeli a keringési problémákat (ödéma, visszerek)

 

Miért különleges az LPG Endermologie technológia?

Az Endermologie® módszer a kötőszövet kezelésének tudománya. Áttörően új egészségügyi berendezés az emberiség szolgálatában. Az LPG® készülék lehetővé teszi a szövetek oly mélységű stimulációját, mely korábban a szakemberek számára elképzelhetetlen volt. Több éves fejlesztés eredménye a forgó hengeres eljárás, mely képes a kötőszövetet minden irányban megmozgatni, és helyrehozni azokat az elváltozásokat, melyek a szöveteket érték. A kezeléshez a szövet sajátságainak megfelelő programot választhatjuk ki. A kezelőfej motorizált hengerei negatív nyomást alkalmazva mozgatják át a szöveteket. A hengerek egymástól függetlenül is meghajthatók, forgási sebességük változtatható. A kezelendő szöveti problémának megfelelően személyre szabott kezelést biztosítanak.

A különböző testkezelési eljárások (testtekercselés, izomstimuláció) során karcsúsodik ugyan a test, de az arányok változatlan maradnak.

Az LPG Cellu M6 Keymodule Endermologie kézzel irányított kezelőfeje viszont biztosítja, hogy a konkrét helyen: a karon, hason, belsőcombon, csípőn, térdeken, fenék alatt felhalmozódott zsírra koncentráltan dolgozzunk, vagyis helyileg fogyasztjuk a problémás területeket. Így a fogyókúrákkal illetve a testedzéssel elért fogyással ellentétben,

 

ONNAN FOGYSZ, AHONNAN SZERETNÉL!

És mindezt garantáltan fájdalommentesen, kék-zöld foltok nélkül!

 

LPG Cellu M6 Keymodule: forradalmi újítás a NARANCSBŐRKEZELÉSBEN is...

Sajnos a legtöbb cellulit-kezelés eredménytelen marad, mert csak a cellulit külső tüneteit célozza meg. Ma már bizonyított, hogy a bőr felszínén látható elváltozás csak jelzés, maga a probléma mélyebben fekszik és így mélyebben ható kezelés szükséges.

Hízáskor a zsírsejt megnő, így valamerre terjeszkednie kell, amit a legkisebb ellenállás felé tesz, vagyis a bőrfelszín felé. A zsírsejt barázdált kitüremkedése a cellulit.

A francia LPG Systems által kifejlesztett Endermologie® módszer egy hatásos és kockázatmentes technika, amely a bőr alatt fejti ki hatását.

Nem sebészeti beavatkozás és nincsenek káros hatásai a szervezetre!

A kezeléshez higiéniát és intimitást biztosító kezelőruhát veszünk fel. A problémás területeken egy kezelőfejet vezet végig a szakképzett kezelő, amely két elektronikusan hajtott görgővel masszírozza a testet, és ezzel egy időben, a vákuumos pumpa ritmikusan, de gyengéden beszívja, majd elengedi a bőrszövetet.

A masszázs és a vákuum a hipodermiszben (zsírtartalmú kötőszövet) a vér- és nyirokkeringés felgyorsításával serkenti a sejtek anyagcsere-folyamatait. A felesleges salakanyag kiürül, a vízvisszatartási folyamat csökken és növekszik a zsírégetés. Ennek következtében a narancsbőr fokozatosan csökken, majd eltűnik. A mélyre ható kezelés következtében előfordulhat, hogy a narancsbőr felerősödik, mert a mélyen lévő méreganyagok a felszínre kerülnek, de ez az állapot csak átmeneti, hamar megszűnik, hatására a bőr teljesen kitisztul. 

 

ZSÍRFOGYÁS 

Egy 35-45 perces kezelés alatt az egész testet átmasszírozzuk, majd a problémás területeken összetörjük a zsírsejteket, ami bekerül a nyirokkeringésbe és a vizelettel távozik a szervezetből. A fogyás a zsírból történik, ezáltal 1-2 kg súlyveszteség is rendkívül látványos, centiméterekben mérhető kerületcsökkenést eredményez!

FESZESÍTÉS 

Kifejezetten a bőr felületének kezelésére, a bőr feszesítésére egy külön kezelőfejet és külön programot fejlesztettek ki. A kezelés hatására fokozódik az elasztin és a kollagén termelődése, ezáltal a bőr visszanyeri fiatalos feszességét és ragyogását. Ha valaki fogyni és feszesedni is szeretne egyszerre, ez könnyen megoldható a programok és kezelőfejek változtatásával.


KÖTŐSZÖVETNEK MEGFELELŐ KEZELÉS 

Az emberi kötőszövet eltérő. Az Endermologie® fejlett programozásának köszönhetően mindenki a kötőszövetének megfelelő kezelést kapja. 

 

A különböző kötőszövettípusokat egymástól eltérően kell kezelni, melyet a gépbe előre beállított programok lehetővé tesznek, így mindenki a számára megfelelő kezelésben részesül.

A fenntartó kezelésekkel TARTÓS eredmény érhető el!

 

EREDMÉNYEK 11 valamint 14 KEZELÉS UTÁN:

 

 

Foglald le időpontodat egy ingyenes állapotfelmérésre most:

 

A kezelés árai egyedi és bérletkonstrukcióban az ÁRAK menüpont alatt találhatóak!

 

 


Ár: 7000,-
« Vissza az előző oldalra!
Sinergy Fit & Relax Studio - Magyar