Elérhetőségek

Sinergy Fit & Relax Studio

9012 Győr,
Galgóczi Erzsébet u. 20-22.

Tel.: +36303203757
Mobil: +36303203757

Szolgáltatások

Wiener aromaterápiás bőrfeszesítő-karcsúsító kezelés

Vendégeink visszajelzései:

"Szuper kezelés és csak feküdnöm kellett! :) A combjaim újra a régiek, szinte teljesen eltűnt a narancsbőröm, jó érzés végigsimítani a bőröm, köszönöm, jövök más kezelésre is hamarosan!"  Bianka 37

"Nem hittem a szememnek és a centinek sem, amikor a kezelések után lemértük az eredményt, szinte hihetetlen, de igaz! Combok 4-4 cm csökkenés, újra rámjönnek a régi nadrágjaim! Ajánlom mindenkinek, kedvesek, hozzáértőek és figyelmesek vagytok!  Juhéjj! :)"  Erika 33


 
 
 
Ha egy brutálisan hatékony bőrfeszesítő, karcsúsító kellemes alakformáló kezelést keresel, akkor most megtaláltad!
 
Szenzációs hatás rövid idő alatt, a tökéletes végeredményért akár más gépi kezelésekkel kombinálva!
 
A centiméterek csak úgy olvadnak le Rólad!
 
Foglald le időpontodat egy ingyenes állapotfelmérésre most!
+36303203757
 
 
 
Wiener Kosmetikum
 
Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési rendszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk. A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel a technológia és a hatóanyagok kifejlesztéséért Dr.Dolensky urat az Európai Feltalálók Nagydíjával tüntették ki. Az eljárást szépség- és wellness szalonok ezrei végzik nagy sikerrel Európa szerte. 
 
Az aromaterápiás fáslizó módszerünk olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni!
 
A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről. 
 
A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok!
Módszerünk éppen azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!
Fontos megjegyezni, hogy a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.
 
Kinél alkalmazható ez a kezelés?
 
Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény esetén a 18 cm-es körfogat csökkenési eredmény sem számít ritkaságnak).
Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.
 
 
Kinél nem alkalmazható ez a kezelés?
 
Mivel a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás karcsúsító kezelés egy hideg eljárás, ezért nem megterhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, mikor használatát mégsem javasoljuk.
Általánosan elmondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, diabetesz I, keringési- légzési- és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, intenzív allergiás reakciók esetén. 
E szolgáltatást végző partnerünk a Vendéglap felvétele során pontosan tájékoztatja Önt a kontraindikációkról.
 
Amennyiben bármilyen kétsége van a kezelés végezhetőségét illetően, vagy orvosi kezelés illetve gyógyszerezés alatt áll, feltétlenül fontos, hogy konzultáljon orvosával a kezelések megkezdése előtt. 
 
Mit érhet el Ön az aromaterápiás fáslizó módszerünkkel?
 
A hatóanyagok célzott összetétele és a kezelési folyamat biztosítja Önnek - mint semmilyen más, ismert karcsúsító kezelés - az összes olyan fontos hatást, amely optimális végeredményhez vezet.
 
Ezek az alábbiak:
 
•          Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető.
•          A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.
•          Erőteljes cellulit csökkentő hatás. A cellulitisz súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre.
•          Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.
 
Fontos információ, hogy a kezelés után a vendég 3-5 óráig nem zuhanyozhat.
 
Foglald le időpontodat egy ingyenes állapotfelmérésre most!
+36 30 320 37 57
 


Ár: 7500,-
« Vissza az előző oldalra!
Sinergy Fit & Relax Studio - Magyar